Flyga helikopter

Vill du maximera dina naturupplevelser på Hawaii och få med dig ett otroligt minne hem från din semester är en flygtur med helikopter över öarna ett riktigt bra tips!

Det är faktiskt heller inte så dyrt som många tror. Även fast det kostar en slant är det garanterat värt det. Speciellt för dig som aldrig har flugit helikopter tidigare. Tänk att få uppleva Hawaiis fantastiska öar på ett sätt som annars skulle vara totalt omöjligt. Flyg fram över berg och dalar, regnskog, vulkaner och otroliga vattenfall. Bättre utsikt går helt enkelt inte att få!

Vad kostar en helikoptertur på Maui?

Det finns ett flertal företag som anordnar flygturer med helikopter på Maui och du kan välja på olika turer beroende på vad du helst vill se. Här är några prisexempel på olika helikopterturer från Blue Hawaiian Helicopter Tours:

Helikoptertur Flygtid Pris från
Västra Maui 30 min 153 dollar
Hana & Haleakala 50 min 230 dollar
Hela Maui 65 min 280 dollar
Spektakulära Maui 1h 30 min 321 dollar
Maui + Big Island 2h 453 dollar

Priserna är per person och alla skatter och avgifter ingår. 

Boka hos det bästa helikopterföretaget

Det finns som sagt ett flertal bra företag som anordnar helikopterturer men vi vill tipsa om Blue Hawaiian Helicopter Tours. Blue Hawaiian Helicopter Tours har fått mycket goda omdömen på Tripadvisor och har funnits ända sedan 1985. Det är faktiskt det största helikopterföretaget på hela Hawaii med anläggningar på Oahu, Maui, Kauai, och både i Hilo and Waikoloa på Big Island. Blue har fått en hel hög fina utmärkelser och det känns därför helt rätt att välja de som företag. Videoklippen högre upp på denna sida visar flygturer med Blue.

Du kan läsa andras omdömen och recensioner samt boka din flygtur på Tripadvisor. Se till att boka din flygtur i god tid så att det inte blir fullbokat.