Guidebok till Hawaii

När man ska åka på en relativt dyr semester kan det vara en god idé att läsa på en hel del om resemålet innan man åker. Detta helt enkelt för att på så sätt ha lite bättre koll på destinationen. Annars kan man riskera att missa fantastiska upplevelser endast för att man inte visste att de fanns eller för att inte att bokat någonting i förväg. Kanske kommer man bara göra denna resa en gång i livet. Se därför till att läsa en del om vad ni skulle vilja uppleva på ön innan ni åker. Det kan dessutom vara skönt att ha med sig en bra guidebok när man väl åker så att man kan läsa sig till bra information på plats.

Här har vi listat några guideböcker om Hawaii som kan vara en bra hjälp till en lyckad semester.


Missa inte den bästa guiden för dig som ska hyra bil på Maui! Läs mer om Gypsy Guide Maui!


Guidebok Maui

Vi har valt ut ett par böcker som är två av de mest populära och bästa guideböckerna på marknaden. Dessa är helt inriktade på Maui och kommer defenitivt ge dig mycket bra information om vad som är bäst med ön! 

Bästa guideboken för MauiLonely Planet Discover Maui

Lonely planet är en riktig klassiker som kan sina destinationer och som är en guidebok du alltid kan lita på! Lonely Planet Discover Maui fokuserar på att tipsa dig om de bästa av de bästa sevärdheter och aktiviteter som finns att tillgå på Maui. Vill du ha en mer utförlig bok om hela ön och om hela Hawaii finns istället Lonely Planet Hawaii.

 

Bra guidebok till MauiMaui Revealed: The Ultimate Guidebook

Guideboken som ärligt men brutalt visar dig vad du ska undvika och vad du verkligen inte vill missa. De tipsar dig om vilka företag som är bäst, både när det gäller utflykter, restauranger och hotell samtidigt som de guidar dig till ställen som ingen annan guidebok gör.

 

Guidebok Hawaii

Ifall du inte bara ska resa till Maui utan tänker besöka även andra delar av Hawaii är någon av dessa två böcker jättebra att ha. De ger dig nyttig information och massvis med tips på vad du absolut inte får missa när du besöker Hawaii!

Populär guidebok till HawaiiLonely Planet Hawaii

Här har du den kanske mest kända kompletta guideboken till hela Hawaii! Lonely Planet är till för alla! De tipsar nämligen om boenden och restauranger som passar alla budgetar och det framgår alltid tydligt om en aktivitet är dyr eller inte. Denna guidebok har fina färgbilder och kartor och med sina bra recensioner gör den det lättare för dig att planera din resa till Hawaii öar.

 

Guide till hela HawaiiFrommer´s Hawaii

Läs tips från verkliga Hawaiiexperter som vet precis vad man ska besöka under sin resa till Hawaii. Denna guidebok är skriven av två personer som bor på Hawaii och en tredje författare som ofta reser dit. I boken hittar du fina färgbilder och tydliga kartor samtidigt som du får bra tips på allt från hur du sparar pengar till förslag på rundturer som skulle kunna passa just din resa.