Luau

Luau är en Hawaiiansk fest som för de flesta besökare är ett måste att få uppleva under sin resa till Hawaii. På en Luau njuter du av god traditionell Hawaiiansk mat samtidigt som du får lära dig mer och polynesisk och hawaiiansk kultur. Detta genom mycket sång och musik samt traditionell Hula-dans. 

Vilken Luau på Maui är bäst?

Det finns ett flertal Luau på Maui men om du vill gå på den som har blivit absolut populärast och fått fantastiska recensioner och omdömen ska du gå på ”Old Lahaina Luau”. Old Lahaina Luau ligger som du förstår i Lahaina och har funnits ända sedan 1986. Är du intresserad av att reservera platser till Mauis bästa Luau måste du se till att boka i god tid. Old Lahaina Luau är nämligen såpass populär att den i princip alltid är helt fullbokad, sju kvällar i veckan året runt!

Mat på Luau

När du går på en Luau på Maui serveras du fantastisk, traditionell hawaiiansk mat. Det kommer finnas en del speciella rätter med smaker som är typiska för Hawaii och som du kanske inte är van vid men även den kräsna kan vara lugn. Det serveras nämligen dessutom lite mer "vanlig" mat som passar de allra flesta.