Reseguide som app i mobilen

Om du har tänk att hyra bil under din resa till Hawaii får du absolut inte glömma att ladda ner Gypsy Guide Maui innan du åker. Det är en app till din mobiltelefon som guidar dig till några av de bästa upplevelserna på Maui! Den har fått oerhört många positiva omdömen och även vi tycker att den helt klart underlättar och förbättrar din upplevelse på ön!

 

”Precis som att ha med sig en egen privat guide i bilen!”

 

GPS – hitta rätt direkt!

Med hjälp av GPS håller appen automatiskt koll på vart på ön du befinner dig och spelar upp relevant information när du passerar olika områden. Den talar om vart du ska svänga och vart du kan stanna till för att fotografera en vacker utsikt. Den hjälper dig att hitta rätt och du kommer aldrig att missa en avfart med hjälp av denna guide.

Historia och fakta

Gyspy Guide Maui visar dig inte bara vägen till sevärdheterna utan berättar dessutom relevant fakta och intressant historia om Maui längs vägen. Det är helt enkelt som att åka på en privat guidad tur. Det händer dessutom titt som tätt att man skrattar till där i bilen då guiden faktiskt är riktigt lustig stundtals!

De populäraste sevärdheterna!

Appen visar dig vägen till några av de absolut populäraste sevärdheterna på hela ön samtidigt som den förgyller din bilresa med intressant fakta och information om ställena du passerar. Detta är det som ingår i den fulla versionen:

  • Road to Hana
  • Haleakala – Vulkanen
  • Västra Maui inklusive Lahaina, Ka´anapali, Kapalua och Kahakuloa.
  • Kihei, Wailea och Makena
  • Iao Valley
  • Alla vägar som förbinder dessa fantastiska ställen!

Fungerar offline utan mobildata!

När du väl laddat ner appen fungerar den helt utan att använda mobildata. Det innebär att du slipper oroa dig för dyra mobilkostnader för internet när du är i utlandet. Bara att tuta, köra och njuta av din guidade tur!

Flera olika versioner

Appen finns i några olika versioner. Den ena är för hela ön medan de andra endast är för ”Road to Hana” eller för ”Haleakala. Vi kan varmt rekommendera versionen som är för hela ön som definitivt kommer att vara värd varenda krona även fast den är något dyrare än de andra.

Glöm inte att ladda batterierna!

Även fast appen fungerar utan mobildata så används ju telefonens GPS hela tiden. Det innebär tyvärr att batteriet kommer att ta slut snabbare än vanligt. Kom därför ihåg att ta med er en powerbank så att ni kan ladda mobilen under resans gång. Annars fungerar det ju givetvis med en vanlig mobilladdare för 12V så att ni kan ladda via bilen också.